Bezorg je festivalgangers een onvergetelijke ervaring met De Techno Therapeut

N

Pure ontspanning

N

Unieke ervaring

N

Gezelligste hangout

Over De Techno Therapeut

Wij zijn De Techno Therapeut, jouw nieuwe favoriete chill-out area op festivals en club-nights.

We kunnen er niet meer omheen. Feesten en festivals zijn een onderdeel geworden van onze weekendplannen. ‘Hard werken, hard ontspannen’ lijkt wel de nieuwe headliner van ons geworden. Wij van De Techno Therapeut gaan al langere tijd mee in deze flow, feestmodus aan, feestmodus uit, zomerfestival aan, zomerfestival uit. Een feest of festival kan je misschien heen gaan om verschillende redenen. Losgaan op die dj waarvoor je kwam, ouderwets bier drinken op de dansvloer, of samen met je vrienden of vriendinnen éindelijk eens loskomen van je werk. Wát voor reden je ook kiest om naar een festival te gaan, uiteindelijk ga je naar een festival om even los te komen van je wekelijkse sleur. Om even ergens anders aan te denken en los te kunnen gaan, om even goed te chillen, in de breedste zin van het woord.

Wat doen we

Als fysiotherapeuten weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om contact op te bouwen met je cliënten. Wederzijds vertrouwen en een goede klik zijn de pijlers waar wij als fysiotherapeuten voor staan. Met onze area bieden wij de festivalbezoekers een verzamelplek in de chaos, een ruimte van gezelligheid en samenhorigheid, een ervaring van lichamelijke en mentale ontspanning. Een plek die niemand dacht nodig te hebben, totdat ze deze met eigen ogen en lichaam hebben meegemaakt. De festivalbezoekers kunnen plaats nemen in een van onze lichtgevende zitzakken, óf kunnen aan één van de tafels gaan zitten voor een potje vier-op-een-rij of Jenga met hun nieuw gemaakte vrienden. De Techno Therapeut is dé plek waar je heengaat om even te ontspannen, om er even later achter te komen dát er ook nog een festival gaande is.

Het concept

Wat houdt ons concept nou echt in? Zoals al eerder genoemd zijn wij het nieuwe platform voor de festivalbezoekers om te ontspannen. Onze area is aan te passen aan de behoefte vanuit het festival. Onze area kan bestaan uit een Heavy Duty Pagodetent van 5 x 5 meter, een grote Stretchtent van 6 x 8 meter óf een grote Dome van 14 meter doorsnede. Deze area vullen wij standaard met een aantal massagebanken en stoelen om de bezoekers dé meest ontspannende of therapeutische massages te kunnen bieden. Als nieuw concept hebben wij tevens masseurs die gedurende de dag en/of nacht over het hele festivalterrein te vinden zijn met hun massagestoel. In én rondom onze area hebben wij onze lounge met lichtgevende zitzakken die zeker ’s avonds een ervaring op zich zijn. Deze lounge is aan de hand van de wensen van het festival uit te breiden met een grote verscheidenheid aan shop-in-shops zoals bijvoorbeeld Festicaps, snoep of fruitverkoop, een barbershop, t-shirts bedrukken, yogalessen of een eigen Photobooth.

De Techno Therapeut is zoals eerder genoemd het nieuwe platform voor jouw feest of festival waar jouw bezoekers lichamelijk en mentaal kunnen ontspannen. Noem het een toevoeging, wij noemen het een prioriteit.

De Techno Therapeut; De brug tussen randprogrammering en muziekstage

Hoe klanten ons ervaren

De Techno Therapeut zorgt voor leuke afwisseling. Bezoekers hebben de mogelijkheid om bij De Techno Therapeut even te chillen en daarbij een massage te boeken tegen een laag tarief. De mannen en vrouwen van De Techno Therapeut zijn sociale festivalliefhebbers die makkelijk een gesprek openen met de bezoekers. Dit wordt door ons, maar voornamelijk ook de bezoekers, enorm gewaardeerd.

Robin Bierman

Neighbours Festival

Voor Smeerboel Festival verzorg ik namens U-Entertainment de creatieve programmering voor het smeerdorp. Hierin bouwen we jaarlijks een creatief dorp met zo’n 30 – 40 creatieven. De Techno Therapeut was in 2017 een enorme toevoeging aan ons creadorp en bracht met zijn massages, ontspanning en vele glimlachen op de gezichten van de bezoekers. Ook het contact vooraf, tijdens en achteraf met Koen verliep positief en zonder problemen. Ik zou De Techno Therapeut zeker aanbevelen!

Renzo de Valk Smeerboel Festival

U-Entertainment creatief programmeur

Tijdens een avond waar men komt om te dansen kan het soms ook heerlijk zijn om even te ontspannen. De jongens van De Techno Therapeut weten hier perfect op in te spelen tijdens de Cantina-avonden. Even heerlijk gemasseerd worden voor of juist na het dansen, de boys regelen het!

Cathelijne van Grinsven - CANTINA

De Techno Therapeut op jouw Festival?

Van klein en gezellig, tot groots en spraakmakend, wij kunnen het bieden.

Vul hieronder de gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

5 + 1 =