Even voorstellen

Rick van Oudgaarden

Hoi! Mijn naam is Rick van Oudgaarden, sinds 2013 afgestudeerd fysiotherapeut en ik mag mij sinds 2016 de oprichter van De Techno Therapeut noemen.

Ik weet het nog goed, het was Amsterdam Dance Event in 2015 bij DOK in Amsterdam. Láát in de avond loopt er een jongen langs met zijn hand in zijn nek. ‘Wát is er?!’ vroeg ik. ‘Ik heb zo’n last van mijn nek.’ ‘Kom maar hier, dan masseer ik je even.’ ‘JEUZES, dít is goud! Wacht, ik ga mijn maten halen.’ Algoed, drie uur later keek ik om mij heen en was er een van de meest gave hippiekringen ontstaan die je maar kon bedenken. Twintig man in kleermakerszit op de grond, drankjes in de hand en de meeste diepgaande onderwerpen werden besproken. Náást het feit dat dit onbewust het begin was van De Techno Therapeut was ik trots en wist ik één ding zeker. Dit wil ik vaker doen, want dit ben ik.

Ik ben altijd een gezelschapsdier geweest, noem het een sfeermaker, óók toen ik jaren geleden zelf veel naar festivals en feesten ging. Ik wil graag weten wie jíj bent. Een vertrouwenspersoon in hart en die ene nier die ik nog heb, zowel in het dagelijks leven als in de fysiotherapiepraktijk. Ik houd ervan om mensen te laten lachen en ik kan er oneindig van genieten als mensen ontspannen zijn en plezier hebben.

Een ontspannen sfeer creëren, dát is ook mijn kracht. De kracht waardoor ik zo veel geloof in De Techno Therapeut. Dus kom je me ooit tegen? Spreek me alsjeblieft aan, dan gaan we even chillen!

“JEUZES, dít is goud! Wacht, ik ga mijn maten halen.”

Koen Wamelink

Hey, ik ben Koen Wamelink, fysiotherapeut van beroep. Ik werk sinds juli 2017 bij De Techno Therapeut en ben sinds september 2017 mede-eigenaar!

Iedereen heeft weleens last van een zeurende onderrug of nek. Wat is hier fijner voor dan een massage? Precies door dit probleem word ik wel vaker op festivals gevraagd of ik iemand kan masseren als mensen te weten komen dat ik fysiotherapeut ben. Toen ik tijdens Puur festival voor het eerst aan het werk ging als Techno Therapeut viel het mij op hoe goed wij werden ontvangen. Iedereen vond het een geweldig concept en sommigen wilden ons zelfs helpen bij onze groei als bedrijf!

Wat doe ik nou eigenlijk echt als Techno Therapeut? Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat mensen een nog betere ervaring beleven op hun feest of festival.

Ik sta altijd open voor een goed gesprek met de bezoekers van een feest of festival; vaak na het gesprek komen ze op de behandeltafel te liggen. Hier zorg ik ervoor dat ze de dag erna met minder of geen rugpijn opstaan en soms geef ik zelfs complexere fysiotherapeutische behandelingen!

De voldoening en waardering die ik haal uit mijn werk als Techno Therapeut is echt geweldig. Mensen gaan altijd bij onze area weg met een glimlach en komen vaak nog even terug om te chillen. Ik heb bij geen enkele andere baan zoveel lol en waardering gekregen. Steeds vaker worden we herkend op festivals en gaan mensen op zoek naar waar wij staan; De Techno Therapeut familie wordt steeds groter!

Wij zijn hier om te blijven! Wie heeft in deze drukke tijd nou niet af en toe last van zijn rug? Wij combineren het leuke met het praktische: massages op je festival.

Wij combineren het leuke met het praktische: massages op jouw festival!