Into The Woods, ons laatste outdoor festival, ons laatste avontuur in de open lucht van het seizoen. Waarschijnlijk gaan we het over een maand weer onwijs missen om mensen los te kneden in het zonnetje… Maar voor nu zijn we toch stiekem wel een beetje blij dat het seizoen er op zit en we weer wat tijd hebben voor bijvoorbeeld onze vriendinnen, vrienden, familie en het voorbereiden voor ADE!

De voorbereiding
Dit jaar Into The Woods mochten wij in samenwerking met de organisatie meedenken aan welke plek het beste bij ons zou passen. Dit was lastiger dan verwacht… Gaan we lekker beuken bij het Beukenbos, grooven bij Into the Groove, uit onze stekker bij de Stekplek of dansen tussen de takken bij de Takkenstage?
Aangezien wij dit jaar versterkingen in de vorm van Quallie (de lolly koning!) hebben meegebracht hadden wij toch wat meer ruimte nodig. Ook hebben we gekeken naar waar de meeste doorloop was zodat iedereen ons kon bewonderen 😉
Zodoende kwamen we uit bij een plek bij de Takkenstage!

Na donderdagavond al mijn spullen te hebben ingepakt, in paniek te zijn geraakt omdat ik de pomp voor het luchtbed niet kon vinden en vervolgens desbetreffende pomp onder mijn bed te vinden ben ik vroeg gaan slapen. Zoals het oeroude gezegde luidt: hoe eerder je slaapt hoe eerder het tijd is voor Into the Woods. Gelukkig werd ik snel weer gewekt door zonnestralen die door mijn luxaflex heen schenen. Snel opstaan om de laatste dingen te checken en goannn!!!

Vrijdag 
Bij aankomst zijn wij onze heerlijke plek gaan versieren met onze banners, borden, schilderijen en zitzakken! Vervolgens hebben wij onze lolly koning Reinier ook nog even geholpen met alles opzetten en zijn we gelijk maar aan een openingsdrankje begonnen.
Vanaf het begin werd er al lekker gedraaid bij de Takkenstage en mensen hadden er zin in! Om 3 uur stond de hele stage al vol met dansende boselfjes! De aanloop op onze massagetafels begon ook al meer en meer te lopen, en vanaf 5 uur hebben we B2B achter elkaar moeten knallen! Wat waren jullie/de bezoekers  geweldig, heerlijk gepraat en gelachen. Ook een hoop gekke dingen gezien, van de gekste outfits tot iemand die zijn rug liet bewandelen a la Thaise massage op onze bank. Gelukkig koos deze jongen een dame uit i.p.v. onze Rick anders had hij het nooit overleefd.

Als er even tijd was zijn we om de beurt naar onze pannenkoek vrienden geweest om onze smaakpapillen even te verwennen. Love you Iris!

Vrijdagnacht

Samen met de jongens van Quallie hebben we er echt een feestje van gemaakt en talloze mensen verblijd met een massage of een lolly!

Om half 11 was het tijd voor de twee Techno Therapeuten om zelf eens te gaan dansen. Welke artiest was jullie favoriet op de vrijdagavond? Onze keuze was al snel gevallen; bomen zagen bij het Beukenbos met PERC! Wat een heerlijke afsluiter van een perfecte dag.
Aangezien wij na Defqon 1, In Retraite en Wildeburg genoeg tenten hebben opgezet was het nu eens tijd om in onze bedrijfsbus te slapen. Alle zooi op de bijrijdersstoel, luchtbed oppompen, in de slaapzak kruipen en het was bedtijd! Helaas is Rick een meter breed en een onrustige slaper. Na drie klappen in mijn gezicht te hebben gehad en vier uurtjes te hebben geslapen was het weer tijd voor een nieuwe dag!

Zaterdag
Iets minder fris en fruitig begonnen we onze dag met een kopje bruine drab bij koffieshop August, thanks Derek! Eerst de plek weer in orde en droogmaken. Daarna nog even een kwartiertje voor dood op de bank gelegen om bij te komen van de heftige dag en nacht voorafgaande aan deze heugelijke ochtend.

Het stond op de zaterdag veel eerder vol bij de Takkenstage maar toch was de vibe wel anders dan de vrijdag. Het leek alsof iedereen samen met mij nog even op gang moest komen. Vanaf een uur of 5 was iedereen weer bijgekomen en probeerden jullie het feestje nog even naar het volgende level te brengen! Wij hebben het zo druk gehad dat we op een gegeven moment de lange massage niet meer in ons assortiment hadden, met een wachtrij van acht man geven we liever iedereen een massage dan een paar mensen een hele lange. We hebben elkaar met zijn vieren constant af moeten wisselen voor plaspauzes en onze handjes even rust te geven. Wat hadden jullie er zin in zeg!

Nu toch het einde was aangebroken hebben wij door de kou en onze vermoeidheid besloten om half 12 er mee te stoppen. Mooi nog even tijd voor een half uurtje dansen! Nadat het festival echt helemaal over en uit was hebben we snel alles in de bus gegooid, netjes opruimen komt later wel.

Na terug gekomen te zijn van de crewcamping werden we bij onze stek verrast door een groep chillers die bij elkaar zaten te genieten van de lichtjes en het bos. Vijf nette rijen van negen a tien mensen zaten daar alsof er een geweldige bioscoopfilm voor hun neus werd afgedraaid, geweldig om te zien.

De aftocht
Nadat alle mensen van het terrein waren gebezemd zou er een afterparty zijn. Helaas was ik zo moe dat we toch de aftocht hebben moeten blazen. Na een rit van een uur ben ik gelijk mijn nestje in te gaan.

‘’Hoe eerder je slaapt hoe eerder het tijd is voor Into the Woods’’

Wat nu?
Hebben jullie al de foto’s van Into The Woods op onze facebookpagina al bekeken?
Dag 1Dag 2

Koen
23-09-2018